Japansk Tekanna Gjutjärn 0,8L

Tekanna i japansk stil

Den här tekannan i japansk stil är tillverkad av gjutjärn, ett material som förutom exceptionell kvalitet och tyngd även står för fina värmebevarande egenskaper. Den här typen av tekanna har använts i Japan under flera sekel och älskas idag världen över för både sina fina egenskaper och den tilltalande estetiken. Tekannan är utsmyckad med ett vackert mönster av symmetriskt placerade punkter som med den mattsvarta färgen ger ett sofistikerat uttryck. Ha den gärna framme på bordet för att på så vis addera ett trevligt inslag i köksinredningen.

  • Insidan är blankt emaljerad för att säkerställa att vattnet hålls neutralt i smaken. Den löstagbara silen i rostfritt stål placeras under locket och fylls med lösvikts-te.
  • Fyll med hett vatten från vattenkokaren eller värm vattnet direkt i kannan.
  • Kannan tål alla värmekällor, inklusive induktion. Handdisk rekommenderas.
  • Rymmer 0,8 liter

Köp gärna till tekoppar i gjutjärn som finns i 4-pack och bygg din egen servis.