Tekoppar Gjutjärn, 15 cl, 4-pack

Gedigna tekoppar av emaljerat gjutjärn

Dessa tekoppar är av lite mindre storlek och har tack vare sin gjutjärnskonstruktion en behaglig tyngd som andas kvalitet. Insidan är belagd med en blank emalj som håller teet opåverkat från smak och ger en behagligare känsla när du för tekoppen mot läpparna. Tekopparna rymmer inte mer än 15 cl, och det finns en poäng med det. När du ofta behöver fylla på blir tedrickandet mer av en social aktivitet i sin karaktär, där du och dina vänner medan tiden går avslappnat kan samtala. Allt medan te omsorgsfullt hälls upp och avnjuts om vartannat. Ett litet men inte obetydligt nytt inslag i sättet vi kan uppleva och njuta den varma drycken.

Varje kopp rymmer 15 cl.
Handdisk rekommenderas.

Köp gärna till tekannan i gjutjärn och bygg din egen servis.