Skärbräda Ändträ Thermobok

En robust skärbräda av värmebehandlat ändträ från polsk massiv bok!

Bok är bland de mest beständiga träslagen som finns vilket betyder att det är hårt, kompakt och segt. Thermobok-modellen är värmebehandlad för att få sin exklusiva och mörka nyans. Nordwik har dessutom tillverkat den här skärbrädan av ändträt av bokstammen. Ändträt är den mest beständiga delen av trädet vilket gör denna modell än mer tålig än syskonmodellen, som är tillverkad av ek med fibrerna på längden. Tack vare det gedigna materialet klarar skärbrädan en fuktig köksmiljö och vassa knivar utan minsta problem. Med andra ord kommer den hålla generationer framöver!

Att ha en stor bräda i hemmet är praktiskt på många plan. Du kan t.ex. på en millisekund få utökad arbetsyta genom att placera brädan över diskhon, köksön, köksbordet eller vardagsrumsbordet och på så sätt få en stabil yta att skära på. Eller så kan du använda den vid dukning av middagsbordet för att få ett litet podium att placera taco-tillbehör eller serveringsfat på ett snyggt sätt. Vi ska inte tala om hur tjusigt det blir att servera olika sorters kött från denna massiva skärbräda.

Skärbrädan har urfrästa handtag på sidorna och en ränna för köttsaft för praktisk och enkel användning.

Storlek: 46x36x4 cm

Skötselråd

Läs mer om skötselråd för våra skärbrädor i trä här.