Mortel Extra stor 20 cm

Mortel i större format

Av alla redskap i köket är en bra mortel bland de mest oumbärliga. Den här modellen är tillverkad ur ett enda stycke massiv granit och har med sin storlek det som krävs för att maximera sin nytta på köksbänken. Använd den för att snabbt och enkelt mortla även större mängder av både torkade och färska kryddor. Eller varför inte fylla den med färska örter, avokado och tomat för att både mosa och mortla ihop en god röra? Morteln har en opolerad yta invändigt som maximerar friktionen och underlättar krossandet av dina ingredienser.

Morteln har en ordentlig tyngd och står stadigt på bänken. Mortelstöten är kompakt och låter dig komma nära ingredienserna så du enkelt kan lägga på all den tyngd du behöver för ett bra resultat. Som en bonus är det en snygg produkt som med sin plats på köksbänken utstrålar både kunnande och matlagningsglädje.

Material: Granit
Färg: Grå
Bredd/Diameter: 20 cm